Schoonheidssalon, massagepraktijk of cityspa, het maakt niet uit hoe je het noemt, bij Cau d'Art draait alles om wellness.                                                  

Zodra je de drempel over stapt voel je de sfeer van ontspanning, hoor je de rustgevende muziek en ruik je de heerlijke geuren. Een drempel trouwens die niet zo hoog is, want de sfeer is er een van je-bent-goed-zoals-je-bent.

 

 

 
Een greep uit de mogelijkheden:
-    gezichtsreiniging
-    uitgebreide gezichtsbehandeling
-    wimpers verven
-    rugmassage
-    ontspanningsmassage
-    mini-hamam-massage
-    hotstone massage

Bij Cau d'Art is keuze uit behandelingen met producten van Cenzaa of Primavera. Door toepassing van Mediterrane oliën, oosterse planten en kruiden in combinatie met traditionele werkstoffen, geeft Cenzaa de ultieme beleving van rust en welbehagen.

Primavera producten zijn zorgvuldig samengesteld uit duurzame, niet-milieubelastende biologische ingrediënten. Aan de natuurlijke producten zijn geen synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen toegevoegd.

De ongedwongen ontspannen sfeer, de natuurlijke producten en de verscheidenheid aan nieuwe en traditionele behandeltechnieken, maken een bezoek bij Cau d'Art tot een bijzondere beleving. Een ontspannen ervaring die de verstoorde balans tussen lichaam en geest herstelt.

 
 

Gebruik de menubalk boven om te zoeken op categorie. Gebruik het zoekvak links om te zoeken op trefwoord.
 
 
Blader door de resultaten en klik op het bedrijf voor meer informatie.
Hen Hao
massage en acupunctuur
Herensteeg 4
06 50434938
In goede handen

Pieterskerkchoorsteeg 14d
06 51494664